දෙල් බැදුම



අවශ්‍ය දුව්‍ය
  1.     දෙල් ගෙඩි 01
  2.     ලුණු ස්‌වල්පයක්‌
  3.     තෙල් 100Ml
  4.     තක්‌කාලි ගෙඩි 01
  5.     ලොකු ලූනු ගෙඩි 01
  6.     මාළු මිරිස්‌ කරල් 02
  7.     කැබලි මිරිස්‌ 1Tsp
  8.     කරපිංචා ඉත්තක්‌
  9.     තලාගත් සුදු ලූනු බික්‌ 02
  10.     තලාගත් ඉඟුරු කැබැල්ලක්‌
  11.     විනාකිරි ස්‌වල්පයක්‌
  12.     මිරිස්‌ කුඩු 1Tsp
 සදන ක්‍රමය

දෙල් ගෙඩිය හීනි පෙතිවලට කපාගන්න. ලුණු ස්‌වල්පයක්‌ අත ගා ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න.තක්‌කාලි ගෙඩිය කපාගන්න. ලොකු තලාගත්,හා මාලු මිරිස්‌ ද කපන්න. තෙල් ස්‌වල්පයක්‌ ලිප තබා සුදු තලාගත් ,ඉඟුරු බදින්න.එයට කරපිංචා තක්‌කාලි කැබලි මිරිස්‌, විනාකිරි ,වතුර කෝප්ප 1/4 ක්‌ දමා කලවම් කර රත්වන්න හරින්න. දැන් බැදගත් දෙල් ද දමා හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න.

උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us

Comments