අන්නාසි චට්නි
අවශ්ය දුව්ය
අන්නාසි ගෙඩිය සුද්දකර සිහින් කැබලි වලට කපාගන්න අබ විනාකිරින් අබරාගන්න සියලු ද්රච්යය එකතුකර මද ගින්නේ විනාඩි 05 ක් තම්බා ගන්න
- අන්නාසි ගෙඩි 01
- අමු ඉගුරැ 10g
- සුදුලුනු 10g
- අබ 15g
- විනාකිරි 375ml
- මිරිස්කුඩු 25g
- දියලුනු 5ml
අන්නාසි ගෙඩිය සුද්දකර සිහින් කැබලි වලට කපාගන්න අබ විනාකිරින් අබරාගන්න සියලු ද්රච්යය එකතුකර මද ගින්නේ විනාඩි 05 ක් තම්බා ගන්න
උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us
Comments
Post a Comment