දැල්ලන් වැංජනය
අවශ්ය දුව්ය
- දැල්ලන් 500g
- කපාගත් අමුමිරිස් කරල් 02
- කපාගත් තක්කාලි ගෙඞි 01
- කපාගත් ලූනු ගෙඞි 01
- කහකුඞු 2Tsp
- කපාගත් සුදුලූනු 10g
- ඉගුරු 5g
- රම්පෙ කරපංචා
- අමු තුනපහ කුඞු 02Tsp
- තෙල් 15Ml
- ලුණු 02Tsp
- ගම්මිරිස් කුඞු 02Tsp
- මිරිස් කුඞු 02Tsp
- දියකිරි 150Ml
- මිටිකිරි 150Ml
හාජනයකට තෙල් දමා රත්කර රම්පෙ කරපිංචා අමුමිරිස් ඉගුරු සුදුලූනු රන්වන් පාට වනතුරු බැදගන්න එයට අනෙකුත් සියලු දේ ඒකතු කර දියකිරින් තම්බාගන්න
තැම්බුනු පසු මිටිකිරි ඒකතු කර කැටි නොගැසන අකාරයට හැදිගාමින් ලිපෙන් බාගන්න
උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us
Comments
Post a Comment