දෙල් සම්බෝල
අවශ්ය දුව්ය
- දෙල් ගෙඩි 01
- ලුණු ස්වල්පයක්
- කහ 1/2 Tsp
- අමු මිරිස් කරල් 4-5
- ගම්මිරිස් ඇට 1Tsp
- සුදු ලූනු බික් 02
- රතු ලූනුගෙඩි 03
- පොල් කිරි 125Ml
- දෙහි බෑයක යුෂ
දෙල් ගෙඩිය පොලොස් ලියන ආකාරයට හීනියට ලියාගන්න. එයට ලුණු කහ දමා තම්බන්න.මිරිස්, ගම්මිරිස්, සුදු ලූනු, ලුණු, රතු ලූනු, පොල් දමා අඹරාගන්න. එයට දෙහි ද එකතු කර සම්බෝලය මෙන් හොඳින් අනා තම්බාගත් දෙල් දමා මිශ්ර කරන්න.
උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us
Comments
Post a Comment