ඉස්සන් තෙම්පරාදුව



අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :-
  1. ඉස්සන් ග්‍රෑම් 500 යි
  2. දෙහි යුෂ මේස හැඳි 1 යි
  3. රතු ළූණු ග්‍රෑම් 100 යි
  4. අමුමිරිස් කරල් 5 යි
  5. ගොරක කැබලි 2 යි
  6. කෑලි මිරිස් මේස හැඳි 3 යි
  7. මුරුංගා කොළ ටිකක්
  8. පොල් තෙල් ස්වල්පයක්
  9. ලුණු කුඩු
  10. රම්පෙ, කරපිංචා
සාදන ක්‍රමය :-
ඉස්සන් හොඳින් සෝදා ලුණු සහ ගොරක දමා තම්බා ගන්න.
ඉස්සන් හොඳින් තැම්බුන පසු තෙල් ලිප තබා බැද ගන්න. මදක් බැදෙන විට ළූණු , මුරුංගා කොළ , මිරිස් , රම්පා, කරපිංචා එක් කර කලවම් කරගන්න.
හොඳින් බැදුණු පසු ලුණු පදම බලා දෙහි යුෂ එක් කර ලිපෙන් බා ගන්න. 

උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us

Comments