චීස් සමඟ ගෝවා මල්
අවශ්ය ද්රව්ය,
- ගෝවා මල් ග්රෑම් 400
- උකු පොල් කිරි අඬු කෝප්ප 02
- ගාගත් මෙඩා චීස් ග්රෑම් 50
- උළුහාල් ස්වල්පයක්
- සුදු ළූණු බික්
- කරපිංචා
ගෝවා මල් ටික වෙලාවක් තම්බා ගන්න
භාජනයක් ගෙන තෙල් ස්වල්පයක් දමා එයටම කරපිංචා, සුදු ළූණු හීනියට කපා දමා පොල් කිරිද දමා අවසානයේ තම්බා ගත් ගෝවා මල් ද දමා තෙම්පරාදු කරගන්න.
එය බාගෙට පිස ගත පසු සෙරමික් බඳුනකට දමා මතුපිට චීස් අතුරන්න
විනාඩි 15 ක් පමණ අංශක 225 උෂ්ණත්වයකට උඳුනේ තබන්න
උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us
Comments
Post a Comment